Да направим икономия на вода със смяна на щрангове

Да направим икономия на вода със смяна на щрангове

Ние сме фирма с повече от десет годишна практика, като се занимаваме с ВиК услуги. Наблюдавайки какво се случва обаче около нас, ви препоръчваме да се доверявате само на гарантирани професионалисти, тъй като в противен случай бихте могли да имате неприятни последствия, дошли в резултат на несериозно извършени услуги от не дотам компетентни майстори.

Нашата фирма, освен квалифициран персонал, има и необходимият съвременен инструментариум. Всеизвестен факт е, че всяка неизправна ВиК инсталация е потенциална опасност за вашия дом, както и за домовете на вашите съседи. Имено поради неизправни кранове, меки връзки, тръби и други, наводненията са често срещан проблем, и с особено лоши последствия. От нашите дългогодишни и сериозни наблюдения излиза, че най-често извършваната и най-наложителната услуга, която предлагаме, след направена безплатна консултация, е смяна на щрангове.

Става дума за една доста краткотрайна процедура, която извършваме в рамките само на един работен ден, но нейната направа е належаща и е гарантирана в бъдеще със специални европейски сертификати за качество. Самата процедура смяна на щрангове представлява подмяна на старите метални и стоманени тръби, налични във всяка стара жилищна кооперация, тъй като навремето са се използвали само такива, други не е имало.

Днес ние слагаме на тяхно място нови полипропиленови тръби, които са безвредни, имайки предвид че те не корозират, не събират ръжда или налепи, като е при старите метални тръби. Всичко това се прави от една страна за доброто на сградата, а от друга за безопасността на клиента – неин обитател. Имено затова, процедурата смяна на щрангове, които включват както вертикални, така и хоризонтални тръби, е доста сериозна. Тя е належаща в случаите когато са налице течове, или каквито и да е било пропуквания или счупвания по тръбите, както и амортизация. От казаното до тук става ясно, че изобщо не трябва да се колебаете да предприемете извършването на процедурата по смяна на щрангове.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *