Как работят сайтовете за групово пазаруване

Как работят сайтовете за групово пазаруване

Несъмнено сайтовете за групово пазаруване си имат своите предимства и недостатъци. Към плюсовете им можем да причислим най-вече възможността да закупите оферти с намаление, както е в големия български сайт Ofertini.com. Към минусите на този шопинг ще причислим това, че можете да се „зарибите” много бързо и да започнете да купувате ненужни за Вас неща само защото са намалени.

Няма как да не сте забелязали също така, че в последно време сайтовете за групово пазаруване станаха не само популярни, но и се превърнаха в групова лудост за закупуване на ненужни стоки. Разбира се, всичко зависи от вашата лична преценка. Ако знаете, какво точно търсите да закупите, то подобни сайтовете агрегатори, като например Ofertini.com могат да си Ви от голяма полза. Тук можете да намерите наистина убийствени оферти с намаление, като например почивки за предстоящия Свети Валентин. Ако се питате, какво точно прави тези райски кътчета толкова популярни, то сигурно няма да Ви изненадаме, че това е възможността за покупка на стоки с до 90% намаление.

Принципът на самите сайтове е стар, колкото и самата търговия. Всеки от Вас е наясно, че ако се закупуват големи количества или така наречената търговия на едро се правят големи отстъпки. Точно този модел на пазаруване беше успешно зарибен в интернет пространството, но как точно стана това.

Сайтовете за колективно пазаруване набират различни оферти от търговци. Те се договарят с тях за минимална отстъпка от петдесет процента (в повечето случаи), а съответно сайтът рекламира техните стоки и услуги, като по този начин набира голяма група от клиенти, които да закупят дадените оферти с намаление. В заключение ще кажем – пазарувайте умно и се наслаждавайте на успешните си покупки!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *