Защо базалните импланти са добри?

Защо базалните импланти са добри?

Базалната имплантология печели големи позиции в наши дни, защото пести време и пари на пациентите. Последните получават качествено обслужване и лечение на зъбите в разстояние от три до пет календарни дни, което е истинско постижение на медицината.

Съществената разлика между стандартните видове импланти и базалните такива се крие в поставянето им. Конвенционалните варианти се закотвят в гъбестата кост, докато BOI имплантите се слагат в много твърдата – кортикална кост.

Дизайн на базалните импланти

Именно дизайнът на новите базални зъбни импланти ги прави особено практични за пушачи и пациенти са пародонтално заболяване. Вие можете да имате нови зъби дори при костна атрофия (недостатъчна кост). Каква по-хубава новина за толкова много хора в страната и не само.

Ако имате силно разрушени зъби, които няма как да бъдат спасени, не трябва да чакате заздравяване на костта, след изваждането им. Базалната имплантология ви дава шанса да поставите продукта моментално, защото последният попада извън мястото на заболяването.

В случай на пародонтоза имплантите мога да се интегрират непосредствено след ваденето на разклатените зъби. Това е факт, защото след екстракцията на зъба проблема изчезва и вие сте готов за оперативната намеса, която е абсолютно безболезнена.

При базалните импланти кортикални стени запазват своята цялост и здравина, което не налага да минават седмици в чакане от страна на пациентите. Инвестицията в денталното ви здраве си заслужава, защото възвръщате своето позабравено самочувствие, а и чара на усмивката ви, който не може да се сравни с нищо друго.

Няколко заключителни думи

Няма да се впускаме в подробности, колко важно е за човек да има добри и здрави зъби. Не става дума само за визията ви, а за начин на хранене, вкус в устата и какво ли още не.

Вземете предвид, че BOI имплантите не позволяват поява на периимплантит, който е доста разпространен при хирургическите намеси с други методи. Силно се надяваме, че нашата статия ще достигне до максимален брой хора, за да решим проблемите им веднъж завинаги.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *