Упражнения на Кегел – подобряват сексуалните отношения

Упражнения на Кегел – подобряват сексуалните отношения

Информацията в областта на интимното общуване е важна, за да се поддържат добри отношения между партньорите. За това е наложително да сме добре подковани по интимните въпроси. В тази статия ще се опитаме да споменем за един от начините за поддържане на добри сексуални отношения, а именно за така наречените упражнения на Кегел.

За мъжкото и женско полово здраве и за добрите любовни отношения с помощта на физическите упражнения ще стане въпрос в настоящата статия. Вдигането на тежести и тренировките във фитнес залите ще ви направят силни и уверени в себе си, ще ви помогнат да поддържате добра мускулатура. Упражненията на Кегел също помагат да се укрепват мускулите, но последните не можете да видите и да ги демонстрирате. Те обаче съществуват и от тях зависи качеството на интимния живот. А тъй като в човека трябва да бъде всичко хармонично развито, то решението е да се подчертае темата „под колана“.

През 1946 година калифорнийският акушер-гинеколог Арнолд Кегел разработил едноименните упражнения, помагащи на жената да задържа урината след раждане. Със следващите изследвания и прилагане на собствените упражнения Кегел разкрил по-големи възможности както за жените, така и за мъжете.

Целта на упражненията на Кегел са мускулите на тазовото дъно, които осигуряват поддържане органите на малкия таз. С възрастта мускулите на тазовото дъно отслабват. Както можете да укрепите мускулите на ръцете и краката със специални упражнения, така може да укрепите и мускулите на любовта. По време на всекидневната дейност те не са така използвани, за това е необходимо да се прилагат целесъобразни усилия за тяхното укрепване.

За да се постигне укрепване на мускулите, оказващи влияние на задържането на урината при жената трябва по време на уриниране да се опитате да задържите струята за няколко секунди и отново да продължите. По този начин се тренират мускулите на жената, което позволява тя по време на бременност да е спокойна при кихане, кашляне и смях. Освен това за всяка жена това е упражнение, което помага за любовната игра.

Упражненията на Кегел са полезни за подобряване на интимния живот на човека. Когато ги изпълнявате постоянно, то ще получите следните преимущества:
– възстановяване на контрол на уринирането;
– поддържане на коремните органи;
– подобряване на ерекцията.
Редовно изпълняване упражненията на Кегел води до увеличаване притока на кръв към половите органи.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *