Наем на коли в цяла България – лесно и бързо

Наем на коли в цяла България – лесно и бързо

Наемането на коли е индустрия, която е пряко свързана с въведения от Хенри Форд Модел-Т през 1908 година. Едва няколко години след това на друг човек, с име  Джо Саундърс, му хрумва идеята да купи кола, която да отдава под наем. Разбира се, първите негови клиенти са хора, които са проявили желание да изведат любимата си на вечеря или чисто и просто да пробват возилото на превозно средство, непознато им до този момент.

Наем на коли – една добра инвестиция

Живеем във времена, които са далеч по-различни от 90 – те години на изминалия век. Тогава обществото е наемало автомобил, за да почувства адреналина от новото изживяване или да създаде комфорт на своята половинка. Сега обстоятелствата са далеч по-различни. Най-често, ние опираме до нуждата от наем на коли, в съвсем различни обстоятелства. Най-срещаните са: повредено превозно средство, липса на финанси за поддръжка, смяна на авточасти и други.

Наричат рент а кар „добра инвестиция“, според редица причини. Автомобилите са окомплектовани, според изискванията на КАТ. За максимално спокойствие и комфорт се предлага гаранция за ежемесечно следене за отличното техническо състояние на всички коли, взети под наем. Цената, която се предлага, е без лимит на изминалите километри и включва пълно автокаско.

Какво се включва в цената?

Освен това, в цената са включени още гражданска отговорност, денонощна пътна помощ, техническа поддръжка на автомобила, както и платена пътна такса. В допълнение към всичко това, доставката и прибирането на автомобила, в границите на България, е напълно безплатна услуга. Това е един истински комплимент към всеки, който би се възползвал от услугите на коли под наем.

Ценовата политика е гъвкава и изцяло съобразена с пазарната ситуация, отчитайки световната криза. Предоставя ни се възможността да подбираме сред многообразни класове автомобили, които съответно изискват разнообразно заплащане. Имаме правото да разгледаме богата селекция от леки автомобили, джипове, луксозни превозни средства, лимузини, миниванове, бусове, ретро шедьоври и какви ли още не.

Защо да изберем рент а кар, а не градски транспорт?

Отговорът на този въпрос е изключително елементарен. Ние избираме автомобил под наем, поради простата причина, че сме привърженици на комфорта, сигурността, лукса и удобството. Градския транспорт ни създава предпоставка за изключителен дискомфорт по време на пътуване, съображения с още десетки пътници, включително и шофьора, забавяне във времето и още куп негативи.

Разбира се, цената, която ги описва е близка по стойност. Произхождайки от всички тези факти и твърдения, ние можем да стигнем до едно далеч по-разумно заключение, което се състои в това, че вземането на автомобил под наем е бързо, комфортно, сигурно и безопасно средство, което ни помага да стигнем до различните точки на света.

Ние сме в пълното си право, наградени с привилегия, да побираме сред множество автомобили, характеризиращи се с многообразни и колоритни предимства, екстри и луксозни придобивки. Наем на коли в цяла България е често действаща практика, която оправдава вложените средства.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *