Какво трябва да направите при вземане на кола под наем?

Какво трябва да направите при вземане на кола под наем?

В случай, че сте решили да вземете кола под наем във вашия град, то вие трябва да знаете някои основни неща, които ще ви помогнат да се възползвате максимално от услугата. Естествено, на първо време е необходим избор на рент а кар компания, от която да наемете лекия автомобил. Ако не сте запознати с различните оферти просто проверете в интернет.

Даваме за пример сайта www.g-rent.eu, който ви помага лесно и бързо да селектирате превозно средство в различни точки на страната. За вашето пълно удобство се предвиждат и трансфери от Летище София, където фирмен служител ще ви чака, за да ви откара към посочена от вас дестинация. Всичко това идва до крайния клиент на наистина достъпна цена.

Обикновено, когато наемате лека кола, рент а кар фирмите процедират по един и същ начин. Служител на компанията ви съдейства за оглед на превозното средство, при който вие наблюдавате за повреди. Наличието на такива се протоколират, тъй че да не ви се търси сметка, при връщане на возилото и да не се препишат щетите на вас.

Разбира се, от вас се изисква да се запознаете подробно с колата под наем. Обърнете внимание на всяка една подробност. Вижте от коя страна се намира резервоара, запомнете добре цвета на автомобила, запишете си регистрационния номер. Това са наглед елементарни неща, но те ще ви помогнат да не загубите превозното средство.

При положение, че вземете автомобил от висок клас той ще притежава GPS навигация, за да се ориентирате по-лесно в града или населеното място. Ако нямате на разположение такова устройство, не се колебайте да поискате карта от персонала на фирмата, с която работите. Идеята е да се чувствате сигурни, където и да се намирате, без страх от объркване на посоките.

Връщането на леката кола също е съпроводено от няколко стъпки. Проверете дали не сте забравили ваши лични вещи в наетото возило. Търсете в жабката, багажника и по седалките, така че да се уверите, че всичко е наред. Минете през бензиностанцията и заредете колата, тъй като едно от условията на рент а кар фирмите е тя да бъде върната с пълен резервоар.

В края на краищата не бива да се притеснявате от нищо, защото в случай на проблем, избраната от вас компания ще се свърже с вас, за да ви окаже първа помощ.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *