Как работят сайтовете за групово пазаруване

Несъмнено сайтовете за групово пазаруване си имат своите предимства и недостатъци. Към плюсовете им можем да причислим най-вече възможността да закупите оферти с намаление, както е в големия български сайт Ofertini.com. Към Виж »

Лукът бори лошия холестерол в организма ни

Безспорни са ползите от консумацията на лук в нашето ежедневие за справяне при висок холестерол. Лукът е предпочитан зеленчук, поради редица свои полезни свойства и е широко застъпен в българската и световна Виж »

Колко мощен климатик да изберем?

Днес ще ви отговорим на един от най-изконните въпроси занимаващи потребителите на климатици във Варна, а и в цялата страна, а именно как да изберем климатик, който да отговаря на нашите нужди Виж »

 

Границата между мода и собствен стил

Да, вие сте убедени, че е малко вероятно да попаднете в ролята на холивудска дива, но със сигурност най-малко една роля ще ви управлява много добре – да играе много красива и стилна версия на себе си. И няма нищо лошо: това е по-добре да бъдеш себе си и никой друг подобен и уникален по рода начин.

Ако се вдъхновявате от стила на Одри Хепбърн , например може да импровизирате или заимствате от нея, но не и да копирате буквално своите вкусове и предпочитания.

Забравете думата “слаб”

Фразите “слаби”, “скрийте недостатъци”, “тънък силует”, “визуално те правят по-тънки” непрекъснато се чуват от страниците на модните списания. Но помислете: какво означава “тънък”? Погледнете ли по-добре в очите на другите? За да се скриете от тях, че фигурата ви е далеч от лъскавото списание?

Не се ръководете от снимки на лъскави некермани

Жените с форми постоянно се съветват да изоставят хоризонталните ивици в полза на вертикалата, която визуално привлича фигурата. Не им се препоръчва да се облекчават, за да не забележат, че гърдите им са по-малки от тези на мъжките списания. Ами ако харесвате хоризонтални ивици и стегнати върхове? Защо трябва да се притеснявате за размера си плюс или скромния бюст?

Вместо да криете недостатъци, подчертайте добродетели!

Погледнете същите известни красавици: успяват да завладеят сърцата на противоположния пол, като нямат най-идеалния вид фигура и са често със скромни форми.

Кой каза, че трябва да се опитате да гледате два размера по-тънки или по-големи, ако се чувствате комфортно в тялото си? Забравете стереотипите и следвайте своя вкус!

Отделете време просто да опитате необичайни изображения. Отидете в магазините, за да не харчите аванса, а да разберете какво харесвате и е добре да опитате.

Опитайте да комбинирате ярки цветове в своето изображение. Забравете обичайната комбинация от бяло и черно: https://fashioncolors.bg/dreha/damski-drehi/черна-ефирна-риза-от-коприна-102253.

Ярките цветове изглеждат по-печеливши и модерни

Подобно на тази къса дамска жилетка с розови райета, научете как да комбинирате и други дрехи. Не е толкова страшно, колкото изглежда на пръв поглед! С една дума, просто любов и приемане на себе си и гардеробът естествено ще се промени, заедно с промяна на мисленето.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *