Как работят сайтовете за групово пазаруване

Несъмнено сайтовете за групово пазаруване си имат своите предимства и недостатъци. Към плюсовете им можем да причислим най-вече възможността да закупите оферти с намаление, както е в големия български сайт Ofertini.com. Към Виж »

Лукът бори лошия холестерол в организма ни

Безспорни са ползите от консумацията на лук в нашето ежедневие за справяне при висок холестерол. Лукът е предпочитан зеленчук, поради редица свои полезни свойства и е широко застъпен в българската и световна Виж »

Колко мощен климатик да изберем?

Днес ще ви отговорим на един от най-изконните въпроси занимаващи потребителите на климатици във Варна, а и в цялата страна, а именно как да изберем климатик, който да отговаря на нашите нужди Виж »

 

Килимите в офиса

В последните години наличието на килими на подовете в офиси, конферентни зали и приемни е разпространено явление. Днес никой не се учудва, ако види застлан под в успяваща фирма.

Наличието на стилно и качествено меко покритие в зоната за прием на посетителите създава привлекателно впечатление за самата фирма, за това ръководителите, загрижени за имиджа и репутацията, избират килимите за офиса много внимателно.

Те трябва да не са само за доброто разположение на клиентите. Ако са поставени в работната зона, то сътрудниците се чувстват комфортно и работата им е по-приятна.

Значително се подобрява атмосферата в колектива. Както е известно битието определя съзнанието.

Красивият интериор на работното място създава приятна и творческа атмосфера.

Голите стени и подове карат всеки служител да се чувства като бездушен елемент от бизнес-конвейер.

Трябва да се знае, че за някои обществени помещения е задължително наличието на мокети и мокетни пътеки. Това са хотелски стаи, реномиран магазин за дрехи и други.

Например, няма как ритуалната зала за сватби да не е с покрит под.

Външният вид на подовото покритие в офис или което и да е обществено място, има голямо значение. Изделието трябва да е избрано с вкус, но да не привлича повече внимание.

Качеството е важен фактор при неговия избор. Имайте предвид, че по него ще минават десетки и стотици крака ежедневно, особено това се отнася за коридори и стълбища.

За да служат достатъчно дълго килимите в офиса и на всяко друго обществено място, те трябва да са достатъчно плътни.

Препоръчително е да са с къси влакна, за да не задържат прах и мръсотия и лесно да се чистят.

Килимите в офиса или кабинета на ръководителя – това е особена тема за разговор. Техният избор говори за характера, вкуса и степента на успех на началника.

Изделието за пода на кабинета може да бъде релефно, пищно, а някои ръководители предпочитат такива от ръчна изработка.

Интернет е изпълнен с каталози, предлагащи голямо разнообразие от изделия, които отговарят на изискванията за офис, зали и всяко друго помещение с голяма натовареност.

Разбира се, предлагат се и подходящи за целта представителни килими с високо качество, красива изработка с прекрасно съчетаване на материала, от който са изработени и цветовете.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *