Как работят сайтовете за групово пазаруване

Несъмнено сайтовете за групово пазаруване си имат своите предимства и недостатъци. Към плюсовете им можем да причислим най-вече възможността да закупите оферти с намаление, както е в големия български сайт Ofertini.com. Към Виж »

Лукът бори лошия холестерол в организма ни

Безспорни са ползите от консумацията на лук в нашето ежедневие за справяне при висок холестерол. Лукът е предпочитан зеленчук, поради редица свои полезни свойства и е широко застъпен в българската и световна Виж »

Колко мощен климатик да изберем?

Днес ще ви отговорим на един от най-изконните въпроси занимаващи потребителите на климатици във Варна, а и в цялата страна, а именно как да изберем климатик, който да отговаря на нашите нужди Виж »

 

Идеи за интериорен дизайн в малък апартамент

Да живееш в малък апартамент, не е толкова лошо, тъй като има определени подходи, чрез които да постигнеш свеж интериорен дизайн, който да радва окото ти. На първо време обаче е добре да потърсиш повече идеи за обзавеждане в интернет или специализираните печатни издания, където специалистите ще ти помогнат за изграждането на перфектния дом.

За по-малките жилище се предлага обединение на хола и кухнята в едно пространство, което се разделя с интериорни врати от Борман България. Фирмата ще ви предложи богат набор от продукти, с чиято помощ ще създадете усещане за повече уют и пространство в жилището. Тук водеща роля имат и цветовете, за които ще пишем в следващите редове на тази статия.

За стените ви предлагаме класическия бял цвят, а за дивана и фотьойлите светло сивото. Това са неутрални цветове създаващи впечатление за простор в помещенията. Вратите също могат да бъдат в бяло, за да се комбинират с останалата мебелировка, за която споменахме по-горе.

Препоръчваме ви поръчкова кухня, която ще бъде съобразена с размерите на помещенията. Вградените шкафове и ниши са най-добрият начин да разширите помещението си. За кухни по поръчка вижте сайта www.borman.biz, където можете да избирате между редица варианти.

Балконът на вашия апартамент ще бъде вашата слънчева трапезария, която ще ви вдъхновява със светлите тонове и компактни мебели. Не претрупвайте това място, ако искате да извлечете максимална полза от него. В интернет можете да разгледате множество снимки на тераси, които са превърнати в трапезарии, особено при по-малките апартаменти и/или къщи.

Не слагайте огромни полилеи и лампи, тъй като те се предвиждат за други типове жилища. Заложете на ЛЕД осветлението под формата на лунички или аплици. Това е един разумен подход, който ще ви донесе достатъчно светлина, но и ще бъде добре прикрит в стените и тавана. Не забравяйте, че с иновативните видове осветление пестите и повече ел. енергия.

В обобщение

В случай, че ни послушате, то вашият малък апартамент ще се превърне в едно чудесно място за живеене и вие няма да имате чувство за липса на достатъчно пространство. Нещо повече, правилните цветове и шарки ви гарантират прекрасен дизайн на интериора, към който вероятно се стремите. А сега проявете креативност и започнете да обзавеждате новия си дом.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *